BETONAC-FIX 2

Nagyon erős cement-, beton- és mészoldó

A BETONAC-FIX 2 egy bevált tisztítószer, amelyet járdakövek, csempék és járólapok, valamint a transzportbeton- és cementsiló-járművek, illetve mindenfajta (betonnal és cementtel érintkező) építkezési berendezés hatékony tisztítására fejlesztettek ki.

A BETONAC-FIX 2 egy vörös színű, erős sav. A gondosan kifejlesztett alapanyagoknak, a speciális zsíreltávolítóknak és inhibitorszereknek, valamint a sósav és foszforsav kombinációjának köszönhetően egy gyors és hatékony tisztítószert kapunk. A felületaktív anyagok (tenzidek) szinte szagtalanok és magas arányban lebomlanak.

          - Gyorsan oldja a cement-, beton- és mészlerakódásokat
          - Időhatékony
          - Szinte teljesen szagtalan, nincs füstje
          - A tisztítószer alapanyaga magas arányban lebomlik
          - Gazdaságos – magas koncentrátum

ELŐNYÖK

          - Gazdaságos – vízzel hígítható
          - Gyorsan hat – időhatékony
          - Majdnem szagtalan – minimális irritációt okoz
          - Zsírtalanító hatás – még tisztább eredmény
          - Magas arányban lebomlik

ALKALMAZÁS

A BETONAC-FIX 2 magas koncentrátumú szer és a szennyeződés mértékétől függően 1–től 10i-g rész vízzel kell hígítani. A szennyezett felületeket kefével kell tisztítani. Erősebb szennyeződés esetén meg kell ismételni a folyamatot. A tisztítás folyamata szemmel látható, hiszen a tisztítóoldat reakcióba lép a cementtel/betonnal és felhabzik. Ha a felhabzódás alábbhagy, a folyamatot meg kell ismételni, amíg a szennyeződés el nem tűnik. Tisztítás után a felületet alaposan le kell mosni vízzel.

TECHNIKAI ADATOK

    Szín: vörös
    Halmazállapot: cseppfolyós
    Sűrűség: 1,15
    pH érték: < 0,5
    Összetevők: sósav, lebomló tenzidek