Leyco-Slick

          - a legtisztább, leggyorsabb és legkönnyebb betonszivattyúzáshoz

          - növeli a szivattyú kapacitását, csökkenti a nyomást a vezetékekben

Előnyei

          - Tiszta és könnyű elkészítési módszer.
          - LEYCO-SLICK-ből mindössze 5 perc alatt készül el a szivattyúlepedék, a homokkal és cementtel történő tisztítással ellentétben.
          - Felhasználásra készen, vízben oldható 230 g-os csomagokban, ami 50 kg homokzsáknak felel meg.
          - A szivattyú kapacitása javulni fog.
          - Meghosszabbítja a szivattyúk és a vezetékek élettartamát az alacsony súrlódás miatt.
          - Az időtakarékosság növeli a szállítás hatékonyságát.
          - Az eldugulás veszélyét elhárítja.

Elkészítési módja

Addig kell kavarni, amíg sima és egységes lesz az állaga. Kövesse az utasításokat:

          - Távolítsa el a külső csomagolást, és 25-40 liter vízben keverje el a 230 grammos csomagot az oldódó belső csomagolással együtt.
          - Keverőpálcával keverje a masszát 1 percig.
          - Várjon 5 percet a felszívódásra, míg a keverék simává és olajossá nem válik.
          - Keverőlapátos betonszivattyúk esetén: öntse a keveréket a tisztítónyílásba két-három dugattyúlöket után, amikor a beton felbukkan a tisztítónyílás előtt, hogy a lepedék a beton előtt haladjon át a vezetékben.

LEYCO SLICK - a legújabb gazdaságos módszer

LEYCO-SLICK egy vízben oldódó, használatra kész por, mely előre kimért csomagokban van. Olyan hatékony összetevők egyedülálló elegye, melynek köszönhetően jelentősen csökkenthető a szivattyúk és csövek javítására és karbantartására fordított pénz és idő. A LEYCO-SLICK alkalmazásával csökkenthető a szivattyúban és a csövekben jelentkező betonnyomás, továbbá sűrű betonkeverékek esetén hatékonyabbá tehető a szivattyúk működése. A LEYCO-SLICK környezetbarát, nem tartalmaz a betonra káros anyagokat (pl. lúgok, kloridok) és kompatibilis mindenféle építkezési termékkel.

Hogyan termelünk nyereséget a LEYCO-SLICK használatával?

    

Hogyan termelünk nyereséget a LEYCO-SLICK használatával?

    1) A betonszivattyú valószínűleg működésben lesz a tisztítás ideje alatt. Az üzemanyagfogyasztás kb. 4-6 liternek felel meg a szokásos 25-30 percnyi idő alatt, de tudjuk, hogy ez ennél is több szokott lenni. Számolja ki az üzemanyagfogyasztást és vesse össze a LEYCO-SLICK árával. Mivel sokkal kevesebb időbe telik elkészíteni (5-10 perc), a LEYCO-SLICK áránál sokkal több üzemanyagot tud megtakarítani. Ez annyit jelent, hogy a LEYCO-SLICK egyenesen pénzt takarít meg Önnek.

    2) Egy rátermett gépvezető és a LEYCO-SLICK nagyszerű párosítás. A gépvezetők sem kedvelik az eldugulásokat, és amint megtapasztalják a LEYCO-SLICK erejét, többé nem akarnak mással dolgozni. Az eldugulások száma ugyanis minimálisra csökkenthető és a költséges alkatrészcsere elkerülhető lesz.

    3) Bevállalhatja a keményebb melókat, amelyeket mások nem tudtak elvégezni. Azonnal új klienseket szerezhet, ha egy építésvezető megtapasztalja, hogy mire képes a LEYCO-SLICK.

    4) A gyorsabb tisztítás több munkaidőt, több elvégzett munkát és több bevételt eredményez.