Rólunk

Rólunk

A Triga kft. építőipari cég annak érdekében alakult, hogy az Ön segítségére legyen, és lehetővé tegye az Ön számára, hogy egy magas színvonalú teljes körű szolgáltatásban részesülhessen, egy magas tapasztalattal rendelkezõ szakamberekbõl álló csoport által civil és ipari építkezési munkálatok terén.

Szakemberenik mellett még bíztosítjuk a szükséges eszközöket, szerszámokat és felszereléseket amelyekkel a munkálatok optimális körülmények között és nagy hatékonysággal zajlanak.

Mint látható a Szolgáltatások és a tevékenységi területek menüpontban, az általunk elvégezhető munkálatok teljeskörûek az építkezés terén - kezdve a nagyobb munkálatokkal mint például az ipari építkezések, vízellátás és csatornázas, egészen a belsõ munkálatokig, magába foglava a csempézést, különbözõ falfestést és színezést - mely egyféle visszaigazolás lehet a komolyságról amellyel ügyfeleinket kezeljük.

 

Cégpolitika

A minõséget, a környezetet és a munkahelyi egészséget és biztonságot illetõen.

A minõséget, a környezetet és a munkahelyi egészséget és biztonságot illetõen.

Managementünk külön figyelmet szentel annak, hogy eleget tegyünk minõségi, környezetvédelmi es az  OH&S elvárásoknak. Mivel egyre inkább kiélezett verseny az építőipari és építőanyag ellátó cégek terén, tudjuk, hogy az elkövetkezendõ idõszakban a legfontosabb jellemzõje a szolgáltatásainknak/ termékeinknek a minõség és a környezetvédelmi  és munkahelyi biztonság teljesítményeinek javítása kell legyen.

Következés képpen, szervezetünk missziója:

  • Ügyféleink elégedettsége , a szakmai és a jogi szabályok betartása, a folyamatos fejlesztés és a szolgáltatások és termékek  változatossá tétele, munkálataink folyamatos bővítése a régióban.
  • Harmonikus környezet fenntartása  az ügyfelekkel, kölcsönös elõnyös kapcsolatok fenntartasa az ügyfeleink elégedettségének növelésével, hibátlan minőségű építőipari szolgáltatásaink által, valamint minőségi betonok használatával.
  • A személyzet aktív bevonásával és folyamatos képzésével növelni a hosszú távú jövedelmezõséget.
  • Alkalmazkodni a környezetvédelmi jogszabályokhoz és OH & S rendeletekhez, valamint a tevékenysegünkre alkalmazandó minõségre vonatkozó rendeletekhez.
  • Minimalizálni az alkalmazottaink munkahelyi egészségére és biztonságére vonatkozó kockázatokat a mukahelyek ergonómikus rendezésével, megfelelõ munka eszközök használatával.
  • A környezetvédelmi és az OH & S teljesítmények javitása, tervszerű és módszeres intézkedések alkalmazásával , amelyek biztosítják a környzetvédelmi szempontok és az OH & S ismert kockázatok irányítását.
  • Megfelelő munkakörülmények bíztosítása, a tiszteleten és barátságon alapuló kollegialitás fejlesztésére alkalmazottaink körében.
  • Ezt a küldetés szeretnénk elérni a szabványok követelményeinek elérésével, kölcsönös tiszteleten alapuló kedvezõ legkör kialakításával, valamint a teljes személyzet aktív bevonásával az irányítási rendszer folyamatos javítását, végrehajtását  és fenntartását a SR EN ISO 9001:2001, SR EN ISO 14001:2005 şi OHSAS 18001:2007 normák szerint.

A SC Triga SRL vezetõsége biztosítja, hogy cégpolitikaja megfelelelõ a nyilvanosság számara a minőség-, környezetvédelmi és a munkahelyi egészség és biztonság szempontjaiból egyaránt.

Székelyudvarhely , 2008/03/27

ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓ

GÁL Győző

Befejezett projektek

16
Víz és kanalizálás
5
Sportlétesítmény
32
Magánházak
5
Infrastruktúra
16
Ipari építmény
7
Iskola
22
Épületek

Csapatunk

Gál Áron

TULAJDONOS

Gál Győző

TULAJDONOS, ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓ

Gál Zoltán

TULAJDONOS, ADMINISZTRÁCIÓ

Gál Szilárd

LOGISZTIKAI IGAZGATÓ

Stier Attila Zoltán

ÉPÍTÉSZMÉRNÖK

Benedekfi Attila

ÉPÍTÉSZMÉRNÖK

Orbán Ildikó-Tünde

ÉPÍTÉSZMÉRNÖK